Urnes

In onze toonzaal in Vorselaar en Herentals kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment urnes in verschillende materialen.

Natuurbloemen

U kan bij ons terecht voor een ruime keuze in natuurbloemen. Deze zijn uit een catalogus te kiezen en worden door onze bloemist geleverd op de avond voor de afscheidviering.

Kunstzijdebloemen

In onze winkel kan u gedurende het hele jaar terecht voor een ruim assortiment kunstzijde bloemen. In de weken voor Allerheiligen hebben wij een nog ruimer assortiment voor u klaar staan.

Kisten

Wij hebben in onze toonzaal in Vorselaar en Herentals een assortiment kisten in allerlei houtsoorten en verschillende uitvoeringen.

Gedenkplaatjes

Wij hebben een uitgebreid assortiment gedenkstenen in verschillende maten en kleuren. Deze kunnen zowel van een standaardtekst als van een gepersonaliseerde tekst voorzien worden.

Lantaarns

Bij ons kan u terecht voor lantaarns in verschillende materialen en afmetingen.

Gedenkjuwelen

Als u uw dierbare graag dicht bij u wil houden, dan kan een gedenkjuweel een mooie herinnering zijn. U kan bij ons terecht voor een ruim assortiment gedenkjuwelen met as en/of met een vingerafdruk van de overledene.

Askaders

In het as-buisje dat vooraan op de kader geplaatst is, wordt een beetje as van de overledene bewaard. Zo kan u op een subtiele manier een beetje as van uw dierbare in huis bewaren.

Uw steun in moeilijke tijden!